Danmark slog Portugal 3-0

0
977

Det danske kvindelandshold fik onsdag den tredje sejr i træk i EM-kvalifikationen med 3-0-sejr ude over Portugal. Flot dansk holdindsats, lyder meldingen fra Portugal

Med sin tredje sejr i træk er det danske kvindelandshold nu alene i spidsen i sin pulje i EM-kvalifikationen. Onsdag vandt holdet 3-0 over Portugal på udebane, og dermed har holdet ni point ud af ni mulige.

“En flot dansk holdpræstation,” skriver DBU om kampen, som foregik på en våd og rengtung bane.
Danmark kom foran 1-0 allerede efter 11 minutter på et hovedstødsmål af Nanna Christiansen. Derefter skulle kampen hen til det 77. minut, før det blev 2-0 på et mål af Kristine Pedersen, der var kommet på banen bare fire minutter tidligere. Endelig gjorde Theresa Nielsen det til 3-0 i det 86. minut.

Undervejs havde Portugal et skud på overliggeren og giftigt langskudsforsøg. Men det danske forsvar var i følge DBUs kampreferat godt forberedt på det portugisiske opspil.

Sejren var den anden 3-0-sejr på bare fem dage. I lørdags vandt Danmark med samme cifre hjemme i Vejle, hvor Pernille Harder scorede alle tre mål.