884
Sanne Troelsgaard stod for en enkelt af Skovbakkens scoringer. Foto: Steen Trolle
Skovbakkens Sanne Troelsgaard, her i en kamp mod KoldingQ,
scorede fem gange i weekendens kamp mod OB. Foto: Steen Trolle

Brøndby og Fortuna Hjørring a point i spidsen af 3F Ligaen efter en ny målrig runde. Sanne Troelsgaard scorede fem gange, da Skovbakken slog OB 8-1

Af Steen Trolle

Målene fortsætter med at regne ind i 3F Ligaen. Weekendnes runde bød på storsejre til alle tre tophold, mens de tre nederste hold sidder fast i bunden.

I Kolding blev det til en sikker 5-0 sejr til Brøndby, der brugte kampen til at forberede sig på onsdagens Champions League-opgør. Australske Aivi Luik scorede allerede efter fire minutter, og inden pausen blev der scoret yderligere to gange af hhv. Anja Thorsen og Lise Munk.

I anden halvleg scorede Camilla Andersen sit første officielle Brøndby-mål, da hun gjorde det til 4-0 efter fem minutter og endelig blev det til 5-0, da Lise Munk efter et par elegante Anja Thorsen-driblinger kunne heade et perfekt indlæg i nettet.

Chichi Igbo scorede sit første 3F Liga-mål i denne sæson for Fortuna Hjørring. Arkivfoto: Allan Storkborg, www.fodboldfoto.dk

I Viborg cruisede Fortuna Hjørring en sikker 6-0-sejr hjem over Viborg. Kampen var underholdende men uden spænding, lyder meldingen fra Viborg, hvor nigerianske Chichi Igbo scorede sit første 3F Liga-mål i denne sæson efter en længere skadespause.

Sikker var også Skovbakkens sejr i Odense. Her måtte fynboerne lægge ryg til et nederlag på hele 1-8. Fem af målene blev scoret af 3F Ligaens suveræne topscorer, Sanne Troelsgaard.

I de øvrige kampe vandt BSF hjemme over Tasstrup med 2-0, mens SønderjydskE rendte ind i sit ottende nederlag, da det hjemme blev til 1-2 mod Vejle.