U17: Team Viborg fortsætter målfesten – scorede seks mål igen

0
753
Sille Struck stod for to af scoringerne i fredagens 6-1 sejr.

To kampe, 12 mål. Team Viborg har lagt hårdt fra start i den nye U17 DM-liga, hvor holdet fra Domkirkebyen er de flestes bud på en guldfavorit.

I sæsonens første kamp blev det til 6-0 hjemme over Varde og i denne weekend fortsatte målfesten, da Team Viborg på udebane hentede en sikker 6-1 sejr over lokalrivalerne fra Vildbjerg.

Sille Struck åbnede målfesten allerede efter tre minutter, og da første halvleg var slut, stod der 5-0 til gæsterne. Tanja Hymøller og Freja Klitgaard gjorde det til 2-0 og 3-0 i det 12. og 15. minut. Sille Struck scorede til 4-0 i det 24. minut, da hun fra en position lidt uden for feltet sendte et oplæg fra Freja Klitgaard i kassen i det fjerneste hjørne via overlæggeren.

Seks minutter senere blev det til 5-0 af Sandra Normann, igen på oplæg fra Freja Klitgaard, og endnu inden pausen havde Sille Struck en gylden mulighed for at score hattrick og øge føringen til 6-0. Hendes skud røg dog lige i favnen på Vildbjergs målmand.

I anden halvleg gjorde Frida Kofoed det til 6-0, igen på oplæg fra Freja Klitgaard, inden Vildbjerg fik reduceret til 1-6 på et straffespark kort før tid.

Med resultatet er Team Viborg fortsat på førstepladsen – skarpt forfulgt af Brøndby, der søndag vandt 7-1 ude over OB, og Skovbakken, som vandt det aarhusianske lokalopgør mod IF Lyseng med 2-1.

I de øvrige kampe blev det til 4-2 til Varde hjemme over KoldingQ, 1-0 til AaB ude over Næsby, uafgjort 4-4 mellem B93-HIK-Ryparken og Fortuna Hjørring samt 1-0-sejr til Hillerød ude over BSF.