3F: Brøndby fortsat i front efter uafgjort mod Fortuna

0
1047
Amalie Thestrup bragte Brøndby foran efter 40 minutter.

Brøndby og Fortuna Hjørring fik lørdag en fin optakt til ugens Champions League-kampe, da de to hold spillede 1-1 mod hinanden i topkampen på Hjørring Stadion.

I en lige match bragte Amalie Thestrup Brøndby foran efter 40 minutter, mens Nadia Nadim udlignede for hjemmeholdet, da hun i anden halvleg headede et indlæg i mål.

”Brøndby tillod sig at brænde to større chancer i kampens slutning. Men alt i alt kan begge hold være tilfreds med resultatet,” skriver Brøndby på sin facebookside.

Resultatet betyder, at Brøndby fortsat er på førstepladsen med 25 point, mens Fortuna Hjørring er to point efter på andenpladsen.

KoldingQ er på tredjepladsen med 16 point efter en 3-1 sejr ude over Vorup. Skovbakken er på fjerdepladsen efter 2-0 hjemme over OB, som dermed rykker ned på femtepladsen, side om side med BSF, der indkasserede tre point uden kamp i weekenden, da holdet skulle have mødt B93-HIK-Ryparken, der har trukket sig.

Brøndby og Fortuna spiller onsdag den første af to kampe i kvindernes Champions League. Brøndby møder Apollon på Cypern, mens Fortuna er Portugal for at møde Ouriense.