U17 DM: AaB i forårsstemning

0
1689
AaBs U17-piger, der her er samlet til Vildbjerg Cup, ligger lunt i ligaen.

AaB har fået en fin start på foråret i U17 DM-ligaen. Efter et nederlag på 1-0 til Brøndby i den kamp, der blev spillet om efter en protest fra AaB, har nordjyderne vundet de to seneste kamp.

Først blev det til en 3-1 sejr på udebane over Næsby, og i sidste weekend hentede AaB endnu en sejr i Hillerød. Her vandt AaB med 3-2 og nordjyderne har nu spillet sig op på 6. pladsen med 25 point.

AaB kom bedst fra start i Hillerød. Det blev til 1-0 og 2-0 til AaB, inden Hillerød fik reduceret kort før pausen. I anden halvleg pressede Hillerød til en udligning, men i slutfasen sikrede Cecilie Gedsted Hansen sejren, da hun fra kanten af feltet sendte bolden ind mellem venner og fjender til 3-2 til AaB.

”En rigtig tæt kamp der kunne være endt i pointdeling – men AaB pigerne trak det længste strå og der er nu lagt op til en spændende hjemme kamp mod Varde – hvor AaB-pigerne kan genindtage 5. pladsen med en sejr,” skriver AaB selv om kampen.

Kampen mod Varde spilles skærstorsdag. AaB har revanche til gode, efter at det første opgør i efteråret sluttede med en storsejr 6-2 til Varde.