Brøndby kørt over af tysk storhold

0
929
Julie Tavlo forsger at stoppe frankfurts Dzsenifer Marozsan. Foto: Fodboldforpiger.dk

Frankfurt viste endnu engang skræmmende styrke, da holdet lørdag spillede sig videre til finalen i Champions League med en samlet sejr på 13-0 over Brøndby.

I søndags vandt tyskerne 7-0  i Frankfurt, og lørdag fortsatte Frankfurt målfesten på Brøndby Stadion og vandt 6-0. Fem af målene blev scoret i første halvleg, mens Brøndby var langt bedre med i anden halvleg, som kun gav en enkelt scoring til tyskerne.

Frankfurts topscorer Celia Sasic, der scorede fire mål i den første semifinale, stod for tre af scoringerne. De tre andre mål blev scoret af den spanske landsholdsstjerne Veronica Bouquete.

I finalen møder Frankfurt vinderen af Wolfsburg eller Paris Saint Germain (PSG). Pariserne vandt den første semifinale med 2-0.

Celia Sasic og Veronica Bouquete fejrer en af deres scoringer. Foto: Fodboldforpiger.dk