KoldingQ storsejrede sig til U19-pokalen

1
1066

15-0. Så stor blev sejren, da KoldingQ lørdag vandt U19-finalen i Faxe Kondi Ungdomspokalen. Modstanderen var Taastrup FC, og de fik ikke mange ben til jorden mod KoldingQs U19-piger, som til daglig spiller Kvindeserie Vest.

“Taastrup var vel nogenlunde med de første 20 minutter, hvor deres keeper tog godt fra. Så fik de et rødt kort, men det betød egentligt ikke så meget. Vi spillede dem ud af banen, og de havde vel ikke en eneste chance i hele kampen,” siger træner Daniel Theemann til netavisen SportK.

KoldingQ havde spillet sig i landsfinalen via en 6-0 sejr i den jyske pokalfinale over Fortuna Hjørring, mens Taastrup FC havde sikret finalebilletterne ved at vinde 2-0 over Roskilde Pigefodbold i den sjællandske finale.

I finalen havde KoldingQ tre U17-spillere med, blandt andet Emma Hoppe, som faktisk er U15-spiller. Sidstnævnte imponerede i de 35 minutter, hun var på banen:

“Man må sige, hun udnyttede de 35 minutter, hun fik. Hun blev nemlig topscorer med fire mål. Flot af hende,” siger Daniel Theemann til SportK.