Marienlyst vandt U14-landspokalen

0
1009

Jylland-Fyn slog Sjælland, da U14-finalen i Faxe Kondi Ungdomspokalen søndag blev afgjort på Farum Park.

Marienlyst fra Fyn stod overfor Greve, og fynboerne vandt 4-2 efter 1-1 ved pausen.

Marienlyst beskriver finalen sådan her:

“Greve prøvede tydeligvis at sætte sig på kampen fra startfløjtet med højt og aggressivt pres og fik også presset Marienlyst tilbage på banen. Men Greve kunne ikke lukke helt ned for Marienlyst-pigerne som i de første 15 minutter, med flere gennemspillede omstillinger, var tæt på at give Greve en mareridts start på pokalfinalen. Først blev det 1-0 ved Katrina A og minutterne senere kunne selvsamme Katrine have gjort det til 2-0 på et næsten identisk opspil.

10 minutter før pausen får Greve belønning af det høje pres. En høj bold i feltet bliver mellem venner og fjender dirigeret uden om Marienlysts målpige og udligningen er en realitet. Det var startskuddet til Greves bedste periode, hvor Marienlyst indtil pausen er sjældne gæster på Greves halvdel.

Men pausen gjorde Marienlyst godt og de fik i denne periode for alvor spillet rundt om Greves pres. Greves bagerste geledder var igen udfordret og måtte se Julie J og Ida E bringe Marienlyst foran 2-1 og 3.1.

Det lignede en tidlig afgørelse og trods en sen reducering af Greve var sejren ikke for alvor truet. I slutminutterne lukkede Julie J kampen endegyldigt med sin anden scoring til 4-2.

Alt i alt en meget fin pokalfinale og god markedsføring at pigefodbolden”.

Masha fra Greve blev dagens pokalfighter.