Nordic Cup: U16-landsholdet åbnede med 1-1 mod Holland

0
1961

Det danske U16-landshold fik en lidt blandet start på Open Nordic Tournament 2015, som spilles i Danmark 29. juni til 4. juli.

Danmark spillede 1-1 mod Holland, og hollænderne vandt den efterfølgende straffesparkkonkurrence. Den får dog kun betydning, hvis der er pointlighed, når placeringerne skal afgøres efter de indledende puljekampe.

Hollænderne kom foran efter 23 minutter, og det var endnu et hollandsk mål, som gav udligningen i anden halvleg. I følge live-opdateringen på Kvindernes Fodboldlandsholds facebookside lavede Holland selvmål, efter et godt forarbejde af B93’s Sophie Svava.

Danmark møder tirsdag Finland i den næste kamp i pulje A. Tidligere på dagen vandt Finland 2-1 over England.

Øverst: Den danske startopstilling til kampen mod Holland.