U19-landsholdet fik uafgjort i første kamp

0
1188

Det nye U19-landshold fik et uafgjort, da holdet tirsdag aften spillede sin første kamp i det nye landskampsår.

I England blev det til 2-2 i en den første af to venskabskampe mod England. Den næste spilles på torsdag og er en del af en fire dages træningstur til fodboldens hjemland.

Anfører Nicoline Sørensen åbnede scoringen efter få minutter. Ni minutter senere fik englænderne udlignet, og den stilling holdt til det 68. minut, hvor England bragte sig foran. Et frispark lidt uden for feltet blev sendt op i det ene målhjørne.

Fem minutter før slutfløjtet fik Danmark dog hevet et uafgjort resultat hjem. Sofie Obel sørgede for scoringen til 2-2, som blev kampens slutresultat. Fortjent i følge dbu.dk, som skriver at det var “et retvisende resultat i en kamp, som bød på mange fine danske ting”.

Kampen blev rundet af med en straffesparkskonkurrence for træningens skyld. Den vandt England, efter at Danmark brændte de to første spark.