U17 DM: BSF vandt snevejrskamp mod Vildbjerg

0
1449

Det startede på en grøn fodboldbane med enkelte snefug og sluttede i tæt snevejr og to-tre centimeter sne. Lørdagens U17 DM-kamp mellem BSF og Vildbjerg blev voldsomt præget af snevejret på Sjælland, og det var derfor mere tilfældigheder end godt spil, der kom til at præge kampen, som BSF vandt 1-0.

”I kampens start hvirvlede enkelte snefnug omkring på banen, men undervejs i halvlegen tog snevejret til og begge hold gik til pause fra en snehvid bane med stillingen 0-0.
Da holdene vendte tilbage efter 15 minutter i varmen, lå der 2-3 cm sne og alle linjer var fejet og bolden udskiftet med en orange én af slagsen, så alle vidste hvor den var.
Den havde nu tendens til at rulle sig til en snebold hvergang pigerne forsøgte at spille bolden med en flad afleverin,” fortæller cheftræner Svens Støvlbæk Hansen.

Cathrine Graversen scorede for BSF midt i anden halvleg, men det knækkede ikke et hårdt kæmpende Vildbjerg-hold, der blev ved med at køre på, dog uden at det gav scoringer.

”Scoringen mindskede ikke Vildbjergs engagement i kampen og med offensive indskiftninger forsøgte Kenneth Pedersen at lægge yderligere pres på kampen. Mira Pastoft i BSF målet måtte i tre situationer hive klasseredninger frem for at holde BSF på sejrskurs i minutterne efter scoringen,” fortæller BSF-træneren.

Med sejren er BSF på tredjepladsen, tre point efter KoldingQ, som dog har spillet to kampe mere. Vildbjerg er på 10. pladsen, men BSFs træner mener, at jydernes spil berettiger til mere.

”Mon ikke vi kommer til at se Vildbjerg stille og roligt kravle op i tabellen ligesom vi selv har gjort,” siger han.