U16-landsholdet deltager 3.-10. april  i UEFA Development Tournament i England. Undervejs skriver spillerne dagbog om turen. Dagens dagbog er skrevet af Line Lassen, Team Viborg, Line Grøn, Fortuna Hjørring, og Cecilie Johansen, Vildbjerg SF:

Så er endnu en dag gået her i det engelske og i dag spillede vi vores anden kamp mod Tjekkiet. Dagen startede med morgenmad efterfuldt af matchmøde, gåtur og møde med mental-Janne, hvor vi gennemgik diverse rutiner før kamp.

Derefter stod den på hvile, hvor vi alle er inde på vores værelser og kan høre musik eller tage en lille lur. Efter endnu gåtur og matchmeal skulle vi afsted mod stadion.

Da vi ankom, tjekkede vi banen ud og blev top klar til kamp.

En af vores rutiner er, at imens vores start 11 varmer op med Danny, spiller udskifterne gris.  Der var Lassen den helt store taber, som tabte 3 gange i gris i streg og  måtte ned på alle fire.

Så var det så småt tid til kampstart… Generelt en kamp, hvor vi dominerede og kom frem til mange gode chancer. Tjekkiet stod meget kompakt, og efter kaotisk spil kom tjekkerne foran 1-0.

Vi dominerede fra start.

I 2. halvleg får tjekkerne et hvidt kort, som er specielt for denne turnering. Den blev givet for usportslig optræden og medførte en 8 minutters udvisning. Det gav mange muligheder for os, og Emma Hoppe udlignede til 1-1 kort efter. Vi sad generelt på hele 2. halvleg, og begge mål til 2-1 og 3-1 var målmandsdrop af den tjekkiske keeper. Kampens højdepunkt var uden tvivl Sabine Hansens mål fra midten, som snyder den tjekkiske keeper fuldstændig.

Dansk jubel.

Efter kampen var der mega god stemning efter anden sejr i streg. Vi glæder os allerede til på lørdag, hvor det står på ”finale” mod England.