Fodbold for piger
Øens hold cup

Få et gratis ophold på ISI idrætshøjskoles Træner Akademi

Har du lyst til et gratis ophold på ISI idrætshøjskoles Træner Akademi, så læs mere her:

Af Ikast KFUM

Ikast KFUM tilbyder dette attraktive tilbud, da vi ønsker at investere i unge trænertalenter ved at tilbyde dig et halvt år på ISI Idrætshøjskoles Træner Akademi.

Her får du i løbet af 24 uger både teoretisk og praktisk undervisning – som del af et af landets stærkeste talentudviklingsmiljøer indenfor fodbold. Samtidig kan du opnå DBU’s B1-træneruddannelse og dermed skabe fundamentet for din videre uddannelse som fodboldtræner.

Ikast KFUM fodbold betaler for dit ophold på ISI Idrætshøjskole mod, at du bidrager som træner for et ungdomshold i vores klub – Vi har blandt meget stærke hold på pigesiden – se mere på facebook eller på hjemmesiden: http://ikast-kfum-fodbold.dk/

Udover en fodboldtræneruddannelse bliver du på ISI også del af et inspirerende højskolemiljø – omgivet af masser af andre unge, der hver især brænder for idræt. Desuden sætter højskolen stort fokus på personlig udvikling – og kan dermed være med til at forme og forberede dig på en videregående uddannelse.

Du kan læse mere om ISI Idrætshøjskole Træner Akademi her.

Så har DU trænerambitioner – så giver vi dig et godt og attraktivt tilbud.

Du er meget velkommen til at kontakte formand for ungdomsudvalget – Nikolaj Rytter (NikolajRytter0@gmail.com / 20463799), hvis du har uddybende spørgsmål eller kunne tænke dig dette attraktive tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Med sportslig hilsen
Ikast KFUM fodbold
NB: Bemærk at der opstart på højskolen den 6/1 2017

You must be logged in to post a comment Login