Fodbold for piger
Øens hold cup

Brazil Skillz – En anderledes fodboldskole

Den 26. til den 28. juni 2017 præsenterer Brazil Football College en spændende og anderledes Camp, som hedder Brazil Skillz.

Brazil Skillz er for piger og drenge, som går i 7.til 10. klasse (U-14 – U17).

Brazil Skillz bliver du udfordret fodboldmæssigt, hvor højtuddannede brasilianske fodboldtrænere vil udfordre din fodboldkunnen med daglige træningspas.

Du vil blive introduceret for den brasilianske fodboldkultur, hvor teknikken er i fokus. Sideløbende vil der være en individuel fodboldturnering, som kører over alle 3 dage. Yderligere vil der blive målt og konkurreret på kryds og tværs i teknisk udfordrende øvelser.

 

   

 

Ved siden af fodbolden, vil du få et indtryk og indblik i den fantastiske brasilianske kultur. Måltiderne er tydeligt inspireret af det brasilianske køkken, endvidere vil der være et oplæg fra person/personer, som har spillet fodbold på eliteniveau.

Om aftenen vil der være plads til udfordre sine tekniske færdigheder enten i en FIFA-turnering, bordfodbold-turnering eller andre sociale aktiviteter.

Pris:  

Prisen for hele herligheden er 995.- der dækker træningen, en fed tøjpakke, frugt og alle måltider, samt overnatning med opsyn.

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig via vores hjemmeside på: www.brazilfootballcollege.dk/skillz/

Spørgsmål: 

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til praktiskeoplysninger er du altid velkommen til, at kontakte os på vores Mail: najo@videndjurs.dk eller ringe på 2622 4114 (Nanna Johansen)

You must be logged in to post a comment Login