Brøndby-anfører: Vi skulle have scoret flere mål

0
752
Brøndbyjubel efter at Julie Tavlo har gjort det til 2-0. Foto: Steen Trolle

Der var lokalderby i Ballerup, da BSF tog imod topholdet og naboerne fra Brøndby. Målt på chancer kunne det være blevet til en storsejr til de gulblusede, men de måtte nøjes med en enkelt scoring.

Af Sophie Lysholt

Brøndby havde en målscorer på 9-1 forud for dagens kamp, så der var lagt op til flere mål mod det unge BSF-mandskab. Sådan skulle det dog ikke gå, og Brøndby måtte tage til takke med Maria Hovmarks ene kasse få minutter inde i anden halvleg. Set på chancer burde det dog være blevet til en del flere.

”Vi havde en del chancer i dag, som vi skal score på. Og det kan jeg ikke helt forklare, hvorfor vi ikke gør. Det er en lidt rodet kamp, men vi kommer jo egentlig fint frem til dem, vi scorer bare ikke,” siger Brøndbys anfører Simone Boye.

Efter 47 minutter kunne unge Maria Hovmark dog putte bolden lidt heldigt ind bag BSF´s Naja Bahrenscheer. Stine Larsen kom igennem på højre kant og sendte bolden ind til Hovmark, som lirkede den uden om målmanden.

Ud over det enlige mål var det Brøndby, der sad tungt på spillet, og også på BSF´s giftige omstillinger formåede de gulblusede at lukke ned. Alligevel er der mange ting, der kunne have været bedre ifølge anføreren.

”Vi har styr på kampen, og vi er glade for de tre point, men fordi vi kun fører 1-0, så bliver det en lille smule rodet. Vi smider også flere dumme bolde væk, og så er der nok nogle gange, hvor vi burde gøre chancen lidt større, før vi går mod mål.”

Næste kamp for Brøndby er lørdag den 29. april mod Kolding. Samme dag møder BSF Vejle.