Odense Q sejrede i Sundby

0
982
Odense Q jubler over scoring mod Sundby

Odense Q mødte Sundby i en meget lige kamp lørdag eftermiddag. Fynboerne sejrede 2-0 og hentede dermed de første point i kvalrækken.

Af Sophie Lysholt

Odense Q jagtede stadig deres første point i kvalrækken, da de drog mod Amager til sæsonens anden kamp. Fynboerne kom perfekt fra start og allerede efter 10 minutter stod der 1-0 på tavlen. Målscoren var ikke en Odense Q-spiller, men derimod et Sundby-selvmål. Det ændrede dog ikke på effekten inde på banen.

”Det med, at man ikke skal jagte fra start, det giver en sindssygt masse gejst og gåpåmod inde på banen,” siger Odense Q-anføreren Tenna Kappel.

Kampen var ikke chancerig i nogen af enderne, og set over spilfordelingen var den også meget lige. Der var dog alligevel et par ting til forskel.

”vi formår at score på de chancer, vi har, og vores forsvar får lukket fint ned for deres hurtige angribere. Det var nok forskellen i dag.”

Efter 28 minutter bragte Anna Sofie Rosholm fynboerne yderligere foran, og den stilling holdt til dommerens endelige slutfløjt. Selvom det ikke blev til flere mål, er anføreren tilfreds med indsatsen.

”I flere perioder spiller vi rigtig meget på vores præmisser. Andre perioder får de lukket fint ned for os, men det løser vi også og finder nye muligheder i vores spil. Det er rigtig godt.”

Nu venter busturen hjem fra Amager, og stemningen er helt i top i Odense Q-lejren.

”Stemningen er fantastisk. Vi er fandme glade og oppe at køre. Det bliver en god tur hjem til Fyn.”

I kvalrækkens anden kamp vandt Næsby 3-0 over Sønderjyske og er dermed i front med seks point. Varde og VSK Århus spiller deres anden kamp mandag.