Næsby’s divisions kvinder vinder premierekampen i Thisted

0
948

Fortjent sejr i sæsonens første kamp

Af Næsby Boldklub

KLUBNYT Vi startede kampen ude Thy/Thisted med friske kombinationer og så klare ud på trods af den lange bustur.
Men ud af ingenting og på deres første angreb bragte Thy sig foran.
Thy spillede gennem hele kampen med stor selvtillid og leverede fine tekniske kombinationer.
Vi fightede flot og spillede også selv i perioder rigtig flot fodbold.
Vi havde også klart overtal i målchancer i de første 45 minutter.
Den sidste skarphed manglede, så mod spil og chancer var vi bag ud ved halvleg.
Efter et minuts spil fik vi udlignet, da Trine Wengels skarpe frispark ramte underkanten af overliggeren og faldt ned på mållinjen, hvor Line Madsen sparkede bolden ind til 1-1.
Vi fortsatte med at presse og styre spillet, så Thy reelt ikke havde et skud på mål de første 30 minutter af anden halvleg.
Vores afslutninger manglede dog på det skammeligste kvalitet.
Men med 20 minutter igen scorede Annika Hansen med et meget flot skud til 2-1.
Endelig fik vi kredit for vores fornuftige indsats.
Thy kom lidt længere frem, hvilket vi på en fremragende omstilling udnyttede til at bringe os foran 3-1 ved Trine Wengel.
Thy reducerede i kampens sidste minutter.
Vi rejste hjem med en meget velfortjent sejr, hvor vi førte stort i målchancer, men Thy kæmpede flot, og gjorde det meget svært for os at få pointene med retur til Fyn.
Holdet leverede en flot indsats med flere fine præstationer, ikke mindst Michella Østergaard, som var banens bedste spiller.

På lørdag kl.12 spiller vi hjemme mod ASA.