Fodbold for piger
Øens hold cup

Tusinder hylder EM-stjerner på live-tv

To fans får et foto med Nadia Nadim på direkte tv. Kig med lige nu på DR1.

Kvindelandsholdet toppræstation ved EM er blevet et gigantisk folkeligt gennembrud for dansk kvindefodbold. Det kan man lige nu se på både DR1 og TV2 News, som sender live fra Rådhuspladsen i København, hvor tusindvis har taget opstilling for at hylde de danske sølvvindere.

Dansk kvindefodbold har i årevis kæmpet for at få mere opmærksomhed, men ingen havde i deres vildeste fantasi kunne forestille sig scener som dem, der lige nu udspiller sig foran rådhuset.

”Det er helt sindssygt, jeg kan ikke forstå det. Hun spiller så fantastisk og hun er bare en motivation for alle piger, der spiller fodbold,” som en begejstret fan sagde til DR1, efter at hun havde fået en selfie med Nadia Nadim.

Live-transmissionen p¨å DR1 kan ses her.

You must be logged in to post a comment Login