Næsby BK – VSK Aarhus

0
1703

I perioder meget flot spil mod VSK Aarhus

Vi spillede en rigtig fin kamp mod VSK Aarhus, hvor spillet spillet specielt i de første 45 minutter kørte flot i kombinationerne, fordi spillerne var meget bevidste om at løbe flittigt for hinanden.
Og da vi samtidigt viste kollektiv styrke i den defensive del, hvor nærkampene oftest blev vundet, styrede vi en stor del af spillet.
VSK Aarhus kæmpede dog godt for sagen og spillede godt med.
Annika Hansen scorede efter 20 minutters spil, da et flot indlæg fra Majbritt Henningsen på højre kant dalede ned bagrummet af målfeltet, hvor Annika blot skulle sætte indersiden på.
Kort efter var Annika Hansen atter på pletten med en flot afslutning hen over målmanden.
I den periode slap vi bolden godt, og vi fik til spillet os flere fine muligheder.
Trine Wengel afsluttede et flot angreb med et skud ude fra 25 meter af, som sad uden for målmandens rækkevidde, så stillingen blev 3-0 kort før halvleg.
Billedet var det samme i de sidste 45 minutter.
Vi sad på det meste af spillet, hvor kvalteten dog faldt lidt.
Vi fik en super start på anden halvleg, da Majbritt Henningsen scorede i det første minut med et skud langt ude fra.
Begge hold kæmpede godt, men det blev lidt mere rodet efter den flotte første halvleg.
Kamilla Ø Jensen scorede til 5-0 efter 15 minutters spil, da hun langt ude fra trykkede af med venstre ben.
Og kort før tid lukkede Annika Hansen kampen med sin tredje scoring til slutresultatet 6-0.