Overbevisende sejr i SønderjyskE

0
1257
Med en scoring af Louise Brix efter et minuts spil var linjen lagt for en livlig kamp.
Vi sad tungt på spillet i alle 90 minutter, hvor Sønderjyske kæmpede bedst muligt for at få gang i deres spil.
I de første 45 minutter kombinerede vi kvikt og til spillede os rigtigt mange fine afslutning efter hurtigt positionsspil, hvor vi var dygtige til at slippe bolden hurtigt for straks efterfølgende at gøre os spilbare igen.
Sønderjyske reducerede til 1-2 efter godt 15 minutters spil og bragte dermed lidt spænding ind i kampen, men det varede kun få minutter, før vi atter scorede og den sidste lille smule spænding om udfaldet i kampen forsvandt.
Stillingen efter de første 45 minutter var 6-1 efter en meget overbevisende indsats.
Mønsteret i de sidste 45 minutter var det samme,
Vi var kampstyrende og kampen endte med en sejr på 9-1.
De ni scoringer blev fordelt på Kamilla Ø Jensen med 3 mål, Louise Brix  2 mål og endeligt scorede følgende spillere hver et mål: Nanna Mortensen, Mette Wengel, Agnes Klingenberg og Kristine Nielsen.
Søndag kl.12.00 spiller vi hjemme mod Thy/Thisted.