Brøndby ude af Champions League

0
899

Brøndby tabte her til aften 3-1 til Lillestrøm SK, og er derfor ude af UEFA Womens Champions League.

Af Solveig Valbjørn

Brøndby tabte onsdag aften 3-1 til norske Lillestrøm SK. Hjemmebaneholdet havde ellers et godt udgangspunkt forud for kampen med sidste uges opgør mod samme modstander blot på udebane, der endte 0-0.

Nordmændene bragte sig i front kort efter startfløjtet og midt i første halvleg kom nordmændene på 0-2. Brøndby måtte derfor arbejde hårdt, hvis den videre overlevelse i Champions League skulle sikres.

Efter pausen reducerede Stine Larsen da også til 1-2 og bragte håbet tilbage hos de fremmødte tilskuere efter oplæg af Nanna Christiansen.

Men kun fem minutter senere scorede udeholdet til 1-3, og på trods af, at Brøndby kæmpede videre, endte kampen med en sejr til de norske kvinder. Dermed er Brøndby ude af Champions League.