822

Onsdag aften blev det første opgør i to af Champions League-kvartfinalerne spillet, og der var ikke mindre end fem danskere i aktion onsdag aften.

Af Martin Vestergaard Jensen

Der var masser af danskere i aktion onsdag aften da det første opgør i to af Champions League-kvartfinalerne blev spillet.

I den første kamp tog Manchester City på hjemmebane imod det svenske storhold Linköpings med Janni Arnth og Maja Kildemoes i startopstillingen. På hjemmeholdets bænk fandt man Nadia Nadim og Mie Leth Jans, men man på udeholdets bænk fandt Nicoline Sørensen.

Linköpings var på forhånd underdogs, men svenskerne gjorde det heller ikke nemt for sig selv, da de efter 37 minutter fik vist Lisa Lantz ud. På det efterfølgende straffe gjorde Manchester City det til 1-0, som også var stillingen, da dommeren fløjtede til pause.

I 2. halvleg var det ikke overraskende Manchester City der pressede på, og efter 55 minutter gjorde Jane Ross det til 2-0.

Til slut i kampen kom både Nadia Nadim og Nicoline Sørensen på banen, men flere mål kom der ikke og kampen endte derfor 2-0 til Manchester City.

I den anden kvartfinale var der også en dansker på banen. Katrine Veje og Montpellier tog på hjemmebane imod det engelske storhold Chelsea. Katrine Veje startede inde og spillede de første 80 minutter af kampen, inden hun blev skiftet ud.

Kampen endte med en 2-0 sejr til de engelske gæster, og Chelsea har dermed det bedste udgangspunkt inden returopgøret. Der bliver spillet returopgør i alle kvartfinaler på onsdag.

I aften er der igen danskere på banen i de to sidste kvartfinaler. Pernille Harder og Wolfsburg tager på hjemmebane imod Slavia Prag, mens Line Røddik og Barcelona skal et smut til Frankrig og møde de franske mestre fra Lyon.