Fodboldfest i Viborg: Kvindelandsholdet banker Ungarn 5-1

0
1877
[DK=20140508: Dansk jubel efter mål af Johanna Rasmussen til 1-0] [UK=20140508: Danish celebration]

Danmark vandt tirsdag aften den nødvendige sejr i VM-kvalifikationen foran cirka 7000 tilskuere på hjemmebanen i Viborg:

Af Solveig Valbjørn

Kvindelandsholdet fik tirsdag aften en vigtig storsejr på hele 5-1 i den vigtige VM-kvalifikationskamp over Ungarn.

Ungarn var ellers foran med et mål indtil kort før pausen. Men udligningen kom langt om længe da Nadia Nadim fik scoret, og så gik der ikke længe før føringsmålet til 2-1 også kom fra målfarlige Nadim.

I anden halvleg kom Simone Boye med en vigtig scoring til stor jubel for hjemmepublikummet, der var mødt talstærkt op til tirsdags-kampen. Derefter bankede Theresa Nilsen Danmark foran 4-1.

I overtiden kom anfører Pernille Harder også på måltavlen, og dermed kunne Kvindelandsholdet juble over tre vigtige point i kampen om en billet til VM.