Fodbold for piger
Øens hold cup

KoldingQ vinder U18DM mesterskabet foran Vildbjerg SF

Lørdag eftermiddag spillede KoldingQ og Vildbjerg SF en ægte guldkamp, hvor kampens sejrherrer kunne gå fra banen som U18 DM-mestre. Det blev også et mindst lige så spændende opgør som ventet, der til gengæld endte med en 3-2 sejr til hjemmeholdet KoldingQ, der dermed er vinder af U18 DM-rækken 2018.

Af Andrea Signe Trolle

Der var lagt op til den helt store finalekamp i U18 DM-ligaen, som skulle spilles lørdag eftermiddag klokken 13. Kampen stod mellem KoldingQ og Vildbjerg SF og kampens vinder ville gå fra banen med titlen, som vinder af U18 DM-ligaen 2018.

Det blev også en enormt spændende kamp, hvor hjemmeholdet KoldingQ bragte sig foran 1-0 efter tre minutter spillet på mål af topscorer Sofie Thrane Hornemann. Men Vilja Dahl Pedersen fra Vildbjerg SF fik svaret igen, da hun udlignede til 1-1 ti minutter senere. Blot to minutter efter kom Kolding på 2-1, men et kvarter senere var Vilja Dahl Pedersen igen på pletten og derfor stod den 2-2 ved pausen.

KoldingQ kom bedst ud af omklædningsrummet og Line Skov Due Nielsen skulle kun bruge seks minutter på at bringe hjemmeholdet i front med 3-2. Derefter var der spænding og nerver på resten af kampen, men Vildbjerg fik aldrig svaret igen – så da dommeren fløjtede for sidste gang, kunne KoldingQ spillerne hæve armene i vejret og fejre, at de nu er vinder af U18 DM-ligaen 2018.

FODBOLD FOR PIGER ønsker KoldingQ kæmpe tillykke med titlen, som Danmarksmestre 2018 for de bedste U18 piger i landet.

You must be logged in to post a comment Login