Næsbys kvinder samlet vinder af 1. division.

0
1687

Næstved Stadion og lidt over 300 tilskuere lagde en flot ramme om finalen i 1. division for kvinder, mellem Herlufsholm og Næsby Boldklub.

Kampen udviklede sig til en tæt affære, hvor der specielt i 1. halvleg var en del chancer i begge ender. Afgørelsen, som faldt blot 2 min. før sidste fløjt, blev scoret af Maibritt Henningsen, som sikkert udnyttede et straffespark og dermed sikrede Næsby en 2-1 sejr.

Næsby var også kommet foran på et flot mål af Ida Kronlund, hvorefter Herlufsholm udlignede blot 3 minutter senere på et hovedstød af Helena Kese Jensen. Længe lignede det forlænget spilletid, men Anna-Sofie Rosholm fik på en fin omstilling tilkæmpet sig det straffespark, som endte med af afgøre kampen til Næsbys fordel.

Med pokaloverrækkelse og champagnesprøjt kunne Næsbys kvinder dermed krone en flot forårssæson, hvor vi forblev ubesejrede og samlet vinder af 1. division. Dermed nåede holdet det mål, som blev sat i fællesskab på en træningslejr, forud for forårssæsonen.

Til trods for en del skader og dermed mange løbende ændringer i start-11’eren, har alle spillere taget udfordringerne op og leveret utroligt flot henover hele foråret. Ligeledes har en del 1. årsseniorer bidraget med både godt spil og god fight, hvilket tegner godt for fremtiden i Næsbys Kvindeafdeling.