Fodbold for piger
Øens hold cup

Pernille Harder nomineret til prisen som verdens bedste 2018

Pernille Harder blev sidste år nomineret til priserne som både Europas og verdens bedste. Nu er hun igen nomineret til FIFA-prisen. Billedet her er fra nomineringen til UEFA Womens Player og the Year 2017.

Den danske landsholdsangriber Pernille Harder er blandt de 10 spillere, som det internationale fodboldforbund FIFA har nomineret til prisen som verdens bedste kvindelig fodboldspiller 2018. Det er andet år i træk, at Pernille Harder er kandidat til at få den prestigefyldte pris.

Vinderen findes den 24. september ved et arrangement i London.

Pernille Harder blev i sidste sæson tysk mester og pokalvinder med sin klub Wolfsburg, og hun blev topscorer i den bedste tyske række. Danskeren var også i finalen i Champions League, hvor det dog blev til et nederlag til den franske storklub Lyon. Pernille Harder markerede sig i finalen ved at score til 1-0 i den forlængede spilletid.

De ni øvrige nominerede til FIFA-prisen er disse:

Lucy Bronze (England/Olympique Lyonnais)

Ada Hegerberg (Norway/Olympique Lyonnais)

Amandine Henry (France/Olympique Lyonnais)

Samantha Kerr (Australia/Sky Blue FC/Perth Glory FC/Chicago Red Stars)

Saki Kumagai (Japan/Olympique Lyonnais)

Dzsenifer Marozsán (Germany/ Olympique Lyonnais)

Marta (Brazil/Orlando Pride)

Megan Rapinoe (USA/Seattle Reign FC)

Wendie Renard (France/Olympique Lyonnais)

You must be logged in to post a comment Login