Silkeborg IF Q vinder XL Bording cup A-rækken

0
2338
SIF Q - XL Bording cup

Silkeborg IF Q’s u15 piger deltog i weekenden i XL Bording cup som et led i forberedelserne til den nye sæson. Stævnet blev brugt til at give spillerne nogle minutter i benene og se spillerne an i forskellige konstellationer og på nye positioner.

Af Kian Røn, Silkeborg IF Q

KLUBNYT

I finalen ventede Mejrup der inden kampen slet ikke havde lukket mål ind, og som tidligere havde slået Sif Q med 2-0 i turneringen. Finalen blev en meget intens finale, hvor der blev fightet hos begge mandskaber. Begge hold havde en halvleg hver i den intense affære. Allerede efter små 30 sekunder bringer Mejrup sig foran, og derfra lignede det en meget svær kamp. Sif Q-pigerne ville det dog anderledes og udligningen kom blot få minutter efter, da Nicoline Kristensen sparkede bolden fladt ind. Resten af halvlegen var mere intens end flot mod et fysisk meget stærkt Mejrup-hold, det var dog Sif Q der var bedst i resten af halvlegen og var flere gange efter hjørnespark tæt på at bringe sig i front. Holdene måtte dog gå til pausen med 1-1.  I anden halvleg skete der det der ofte sker, når man ikke får scoret i sine gode perioder. Sif Q mister bolden i sit opspil og Mejrup-spillerne laver en god omstilling og scorer til 2-1.  Igen viste pigerne god moral og træthed og skader til trods, kæmpede de videre og udligningen faldt kort efter, da Fie Nordmark scorede direkte på frispark. Derefter trykkede Mejrup på, og holdet måtte kæmpe hårdt for at forsvare dig mod deres fysiske tryk. Det gav dog også muligheder den anden vej på omstillinger, og Nicoline Kristen slipper igen i gennem og scorer til 3-2, desværre bliver målet annulleret for offside og så må kampen afgøres på straffe. I straffe viste Silkeborg-pigerne sig skarpest da Julie Okkels redder en, og Mejrup også sparker en over, mens Silkeborg-pigerne scorer på fire af deres straffe.

Weekenden forløb alt i alt rigtigt godt, og de to prøvespillere Ida-Marie Linneberg og Katrine Brincks fik sat et glimrende aftryk, og vist der er et godt potentiale hos dem begge. Pigerne fik nogle kampe i benene og fik arbejdet rigtigt godt med de nye ting, inden turneringen går løs i næste weekend mod Nibe.

Skulle der være flere spillere der er interesseret i en prøvetræning er pigerne velkomne, og kan kontakte cheftræner Kian Røn på 60698215.