Fodbold for piger
Øens hold cup

Theresa Nielsen på månedens hold i USA

Theresa Nielsen har fået en stærk start på sit ophold i den stærke amerikanske liga, og det har nu resulteret i en plads på månedens hold i Juli.

Af Martin Vestergaard Jensen

Theresa Nielsen skiftede i Januar til Seattle Reign FC i den stærke amerikanske liga, og lige siden hendes debut, har hun fået stor succes i USA. Særlig den seneste måned har den danske landsholdsback spillet blændende fodbold og det har nu resulteret i, at hun er kommet på månedens hold i Juli sammen med holdkammeraten Megan Rapinoe.

Theresa Nielsen har spillet samtlige minutter for hendes klub i Juli, og blev til kampen d. 11. juli imod Utah kåret til ’Player of the Match’. Igennem de fire kampe, som hun har spillet i den seneste måned, har den danske landsholdsprofil en succesrate på hendes afleveringer på 88,3%, mens hun har fuldført 31 afleveringer til den sidste tredjedel af banen.

Den danske landsholdsprofil får med hædren på månedens hold i USA en stærk optakt til de afgørende VM-kvalifikationskampe der venter i starten af september for det danske landshold. Her har hun sammen med resten af holdet mulighed for at sikre sig en billet til VM næste år.

You must be logged in to post a comment Login