1193

Vejle B’s hold i U-18 Liga 1 er stadig ubesejret efter en tur til Aarhus

Af: Anne Thomsen, Vejle Boldklub

VSK Århus – Vejle B: 0-2 (0-1)

Vejle Boldklub har oplevet stor fremgang hos U-18 pigerne, og til dagens kamp i Aarhus var der en del nye spillere, der blev prøvet af. Med en trup på 22 er der kamp om en fast plads på holdet.

Vejlenserne fik udmærket modstand af et godt VSK-hold, som sad på det meste af 1. halvleg. Efter flere store chancer til udeholdet og kun et par enkelte til værterne fik VB tilkendt et straffespark blot et minut før pausen. Det omsatte Laura Schytte sikkert til en føring.

Nu skulle man tro, at pigerne kunne spille lidt mere frit de sidste 40 minutter, men sådan skulle det ikke være. Midtbanen fik trukket for langt ned mod eget forsvar, så de blev lidt presset en længere periode.

De fik dog kæmpet sig frem på banen igen, og når de pressede højt, kunne de tvinge VSK til at lave fejl.

Derfor kunne Laura Brøgger da også finde Freja Vinther, som flot og sikkert scorede til slutresultatet 0-2.

I Vejle er man rigtig glade for den store fremgang. Det har vist sig, at klubbens store satsning på pige/kvindesiden har bragt flere dygtige spillere til klubbens hold. Og U-18 pigerne er blevet et stærkt hold med stort sammenhold. Pigerne er gode til at støtte hinanden, og det giver sig udtryk på banen.

Klubben er på vej i den rigtige retning hos pigerne.