Mød Brøndbys australske landsholdspiller i City 2

0
888

 

Brøndbys australske landsholdspiller Aivi Luik skriver autografer torsdag i City 2.

Torsdag den 20. oktober skriver australske Aivi Luik og danske Signe Andersen autografer i Brøndbys eventshop i City 2

Piger og drenge med blågule Brøndby-hjerter kan torsdag sikre sig autografer fra to af profilerne på Brøndbys succesrige kvindebold. Det er den australske landsholdsspiller Aivi Luik og danske Signe Andersen, som kl. 15-16 skriver autografer og uddeler billetter til Brøndbys næste kamp i kvindernes Champions League.

Kampen mod de forsvarende italienske mestre fra ASD Torres spilles onsdag den 2. november kl. 18.30, og Brøndby satser på tilskuerrekord til opgøret. Derfor tilbyder klubben gratis billetter til pigeklubber over hele Sjælland, og torsdag deles der altså også billetter ud i City 2.