Signe Andersen: Noget helt særligt at spille Champions League

0
1007
Signe Andersen glæder sig til onsdagens møde med ASD Torres.

Brøndbys forsvarsspiller Signe Andersen glæder sig til onsdagens ottendedelsfinale i kvindernes champions League mod de italienske mestre ASD Torres

Af Steen Trolle

Hun glæder sig vildt, Brøndbys 24-årige forsvarsspiller Signe Andersen, som onsdag skal spille ottendedelsfinale i kvindernes Champions League.
 
Kampen er den første af to kampe mod de italienske mestre ASD Torres, og hvis det lykkes at få en samlet sejr, så har Brøndby-pigerne opfyldt én af sæsonens tre store mål: At komme i kvartfinalen i Champions League.

“Det er noget helt særligt at spille Champions League. Der er mange flere tilskuere og større mediedækning, end vi er vant til, så det er noget helt specielt,” siger Signe Andersen.

Brøndby har spillet sig i ottendedelsfinalen efter en samlet sejr over Standard Liege. Det var dog tæt på at gå galt. Efter 2-0 ude over belgierne, kom Brøndby foran både 1-0, 2-0 og 3-1 i returkampen på Brøndby Stadion. Men så gik holdet i stå og pludselig var Standard Liege foran 4-3.

“Vi var klar nok til kampen oppe i hovederne, og kom også foran, men så kommer de pludselig tilbage i kampen, og så bliver vi bange for at smide det hele væk. Jeg tror, at det er godt at vi har haft dén oplevelse. Den kan vi tage med videre i de næste kampe, fordi vi har vist, at vi kan stå distancen, selv om vi har været presset,” siger Signe Andersen.

Fredag var der bestilt cirka 1600 billetter til onsdagens kamp, så det lykkes næppe at slå rekorden på 3500 tilskuere til en kvindekamp på Brøndby Stadion, sådan som klubben havde håbet på. Men Signe Andersen & Co. kan se frem til masser af stemning på tribunerne. Brøndby har tilbudt billetter til pigeklubber over hele Sjælland, og adskillige klubber har takket ja. B73 fra Slagelse stiller f.eks. med 140 deltagere, og B1901 fra Nykøbing Falster kommer med 50.

Brøndby IF – ASD Torres spilles kl. 18.30. På FODBOLD FOR PIGERs facebookside kan du deltage i en afstemning om kampen:

Hvem vinder kampen Brøndby IF – ASD Torres?