Katrine Veje får tysk topspiller som holdkammerat

0
872
Anja Mittag.

 

Anja Mittag.

Danske Katrine Veje, der spiller i den svenske mesterklub LdB FC Malmö, får endnu en topspiller som holdkammerat.

For nylig skrev Malmö kontrakt med årets spiller i Sverige, schweiziske Ramona Bachman, og nu har de svenske mestre sikret sig en af de mest scorende spillere i den tyske liga, landsholdsangriberen Anja Mittag.

26-årige Anja Mittag kommer fra det tyske tophold Turbine Potsdam og er  i øjeblikket topscorer i kvindernes Champions League. ”Schmittag”, som den hurtige angriber kaldes i Tyskland, har scoret 130 mål i 193 kampe for sit klubhold og har nettet syv gange i den aktuelle runde af Champions League.

”Jeg ser frem til at blive en del af LdB Malmö FC og håber at kunne hjælpe holdet til at genvinde det svenske mesterskab,” siger Anja Mittag i en pressemeddelelse fra LdB FC Malmö.

Læs også:

Katrine Veje: Fantastisk at blive svensk mester

Katrine Veje holdkammerat med årets spiller i Sverige