U18: Ny målmandstræner i KoldingQ

0
1474

KoldingQ har fundet afløseren for U18-holdets målmandstræner Jannie Søgaard. Det er Dan Jensen, der kommer til Kolding pr. 1. januar 2012 efter syv år i Fredericia KFUM/FF. U18-trænerteamet i KoldingQ består derefter af Jesper Bisgaard, Ole Gren Hansen og Dan Jensen.

“Jeg glæder mig utrolig meget til udfordringen som målmandstræner i KoldingQ, en klub, hvor man i høj grad satser på pige- og kvindefodbold. Jeg vil gøre mit for at udvikle spillerne så meget som muligt, så klubben hele tiden har elitemålmænd på højeste plan” siger Dan Jensen til klubbens hjemmeside

Dan Jensen har senest fungeret som målmandstræner i Fredericia KFUM/FFs U15-/U18-pigeafdeling. Før det var han assistenttræner for Fredericiakvindernes Danmarksseriehold.

Den nye målmandstræner har DBU’s B1 og M1 træneruddannelser og er forhåndsoptaget på DBUs M2 trænerkursus. Han har også en fysisk uddannelse fra militæret med fokus på løbetræning og styrketræning, oplyser klubben.