KoldingQ fik 2-1 mod B1913

0
1194
Jette Madsen - dobbelt målscorer.

KoldingQs 3F-kvinder testede lørdag formen mod 1. divisions suveræne tophold B1913. Resultatet var en 2-1 sejr til KoldingQ, men kampen viste, at B1913 sagtens kan spille med mod holdene fra landets bedste række. Ifølge referatet på KoldingQs hjemmeside var fynboerne klart bedst i det første kvarter af kampen, hvor KoldingQ var presset langt tilbage og hvor B1913 skabte flere store chancer.

Efter et kvarter begyndte hjemmeholdet dog at få gang i sit spil, og efter en målløs første halvleg, fortsatte KoldingQ med at presse fra 2. halvlegs start. Det var dog B1913 som kom foran efter sløseri i KoldingQs forsvar, men målet fik hjemmeholdet til at skrue op for presset igen, og med to mål af Jette Madsen, fik Kolding hevet sejren hjem.

”Nu skal vi arbejde videre op i mod turneringsstarten, og samtidig skal vi prøve at eliminere de personlige fejl, som også i går var med til at presse os selv,” skriver KoldingQ på sin hjemmeside, hvor der er ros til B1913:

”Dejligt at se et hold der gerne vil spille fodbold og samtidig viser, hvorfor man fører 1. division – ingen tvivl om, at de vil blive et positivt bekendskab i 3F ligaen,” lyder det.