Skovbakken tæt på Fortuna i sølvkampen

0
1075
Pernille Harder - scorede til 1-0. Arkivfoto

Efter en skidt start på slutspillet, er Skovbakkens 3F-kvinder igen med i kampen om de sølvmedaljer, som giver kvalifikation til Champions League.

Skovbakken vandt søndag 2-1 hjemme over Fortuna Hjørring, og århusianerne er nu kun et point efter Fortuna, som med søndagens nederlag fortsat er seks point efter Brøndby, som nu ligner sikre DM-guldvindere.

Pernille Harder gjorde det til 1-0 efter 24. minutter, mens Fortunas Pernille Mølgaard fik udlignet kort før pausen. I anden halvleg gjorde Line Godrum det til 2-1 for Skovbakken, da hun bankede et langskud op i det fjerneste hjørne, og dermed var Skovbakkens første sejr i slutspillet en realitet.

”Vi kæmper som et hold i dag, og gør noget for sidemanden, og så var det helt fantastisk endelig at få scoret,” sagde en glad Pernille Harder til 3f.dk/fodbold efter kampen.

I kvalifikationsspillet overraskede KoldingQ med en storsejr på 4-1 ude over OB. Kolding er dermed oppe på 16 point og er nu meget tæt på at have sikret sig endnu en sæson i 3F Ligaen.

Et længere referat af Skovbakken-Fortuna Hjørring kan læses på 3f.dk/fodbold her.