Vejle fyrer U18 DM-træner

0
1071
Vejle Boldklubs bedste U18-piger skal frem til sommerferien ledes af Rikke Egsgaard. Foto: Vejle BK
Vejle Boldklubs bedste U18-piger skal frem til sommerferien ledes af Rikke Egsgaard. Foto: Vejle BK

En bundplacering og en række store nederlag har kostet Jørgen Sørensen jobbet som cheftræner for Vejle Boldklubs U18 DM-hold.

Jørgen Sørensen blev ansat i sommeren 2011, og forventningen var, at han skulle udvikle holdet og styrke talentudviklingen i klubbens pige- og kvindesektor. Men nu har bestyrelsen i Vejle Boldklub mistet troen på, at Jørgen Sørensen kan skabe denne udvikling:

”Vi har gjort status og må erkende, at pige U18DM holdet ikke udvikler sig i den retning, vi ønsker. Vi har derfor valgt at afslutte samarbejdet med Jørgen Sørensen. Vi ser andre muligheder for holdet og tror på, at beslutningen er den rigtige, i forhold til den fremtid, vi ønsker for pige- og kvindefodbolden i Vejle Boldklub,” skriver bestyrelsen på klubbens hjemmeside.

Ifølge bestyrelsen skilles parterne i fred og fordragelighed:

”Vi føler, det er et nødvendigt skridt for at ændre udviklingen for holdet og den enkelte spiller. Vejle Boldklub siger Jørgen Sørensen tak for et godt samarbejde og ønsker samtidig Jørgen held og lykke fremover,” hedder det.

Vejle Boldklub arbejder på at finde en ny cheftræner, der kan træde til inden sæsonstarten i august. Indtil da overtager Rikke Egsgaard ansvaret for U18 DM-holdet.