Tidligere 3F-træner skal styrke bredden i Hillerød

0
771

Michael Skjold Hansen, som for et år siden stoppede som 3F Liga-træner i Taastrup FC, har fået et nyt fodboldjob. 36-årige Michael Skjold Hansen er blevet tilknyttet Hillerød GI Damefodbold som breddechef. Han har i forvejen været tilknyttet Hillerøds seniorkvinder, og nu får han til opgave at ”udbrede og fastholde klubbens sportslige linje og principper på tværs af alle breddehold”.

”Vi forventer det vil styrke kvaliteten af træningen og dermed udviklingen af alle piger i klubben,” skriver Hillerød GI Damefodbold på sin hjemmeside.

Michael Skjold Hansen, der arbejder som lærer til daglig, har en fortid som divisionsmålmand i bl.a. Glostrup IF og Helsingør. En knæskade tvang ham til at stoppe som spiller og siden har han satset på en trænerkarriere, der har bragt ham rundt til klubber som Helsingør IF, Nivå FK, Glostrup FK og FC Nordsjælland. Senest havde Michael Skjold Hansen stor succes som træner for Taastrup Ifs 3F-kvinder, som han sikrede oprykning til landets bedste række i 2011. Men han valgte at stoppe ved årsskiftet 2011-2012, fordi han skulle være far for anden gang.

Michael Skjold Hansen stiftede for et års tid siden firmaet ”Fodboldinspirator”, som på freelancebasis løser særlige trænings- og coachingopgaver for klubber og spillere. Læs mere om fodboldinspirator her.

FOTO: Michael Skjold Hansen er ny breddechef i Hillerød GI Damefodbold. Arkivfoto: Taastrup FC