DM-guld i futsal til Næsbys U18-piger

0
1053


Det blev Næsbys U18-piger, der løb med guldet, da DM i futsal for U18-hold lørdag blev afgjort ved et finalestævne i Valbyhallen. Næsby, der fører U18 DM-ligaen, slog i finalen BSF med 5-2 efter at have været foran med 4-1 undervejs i kampen.

Forinden havde Næsby vundet med 3-2 over Brøndby i en meget lige semifinale, mens BSF havde blæst Horsens SIK ud af sin semifinale med en stensikker sejr på 13-0.

Næsby vandt ikke bare DM-guldet . Næsbys Marie Maj blev også kåret til DM-stævnets bedste spiller.

I kampen om bronze vandt Brøndby over Horsens med 9-4. Brøndby førte med 4-2 ved pausen, og selv om Horsens SIK blev ved med at kæmpe, var der aldrig for alvor tvivl om udfaldet af bronzefinalen, hvor Brøndby-spilleren Snezana Rajovic scorede tre gange i anden halvleg.

Et længere referat af DM-finalerne kan læses på DBUs hjemmeside her.

FOTO: Vinderne fra Næsby, da guldet og DM-pokalen var hjemme. Foto: Næsby