Brøndbys U18-piger vandt sidste test

0
802
Brøndby IF har hentet flere årgang 97-spillere op fra U16-truppen i vinterpausen, blandt andet forsvarsspilleren Hannah Holgersen.
Brøndby IF har hentet flere årgang 97-spillere op fra U16-truppen i vinterpausen, blandt andet forsvarsspilleren  Hannah Holgersen.
Brøndby IF har hentet flere årgang 97-spillere op fra U16-truppen i vinterpausen, blandt andet forsvarsspilleren Hannah Holgersen.

Brøndbys U18 DM-piger pudsede søndag formen af før næste weekends sæsonstart med en sikker sejr hjemme over B1921’s seniorkvinder, der spiller i 1.division. Men trods 4-1 var cheftræner Rene Nielsen ikke helt tilfreds med sit holds spil.

”B1921 er et fint hold, men jeg var ikke imponeret vores eget niveau. Vi spiller for langsomt med alt for mange berøringer. Der er nogle fine opspilssituationer, og vi får også spillet os godt ud af nogle pressede sitruationer, men jeg kunne godt have tænkt mig noget mere tempo,” siger Rene Nielsen.

Cecilie Petersen og Freja Abildå Sørensen scorede for Brøndby i 1. halvleg,  hvor B1921 bragte sig foran efter et kvarter. Laura Larsen og Kristina Andersen sørgede i 2. halvleg for målene til 3-1 og 4-1.

Freja Sørensen har gjort det til 2-1.
Freja Sørensen har gjort det til 2-1.

Trods ærgrelsen over søndagens kamp er Rene Nielsen fuld af fortrøstning før starten på foråssæsonen, hvor målet er at slutte i top 4.

”Jeg synes at vi er bedre forberedt og mere klar, end jeg havde forventet. Selvfølgelig har vi haft skader og sygdom undervejs, men jeg synes generelt vi har haft en god optakt. Spillerne har arbejdet rigtig godt og vi har ramt et godt niveau i træningskampene, hvor vi har fundet de rigtige modstandere til det rigtige tidspunkt,” siger Rene Nielsen.

Brøndby, der lige nu er nummer fire i U18 DM-ligaen, lægger ud på lørdag ude mod Fortuna Hjørrring. Derefter gælder det Skovbakken hjemme og Horsens SIK ude.

“Kan vi fastholde Top 4-placeringen, vil det være rigtig fint for os. Vi har jo fået mange nye spillere med i truppen i år,” siger Rene Nielsen, som sammen med sit hold vandt sidste sæsons U18 DM-turnering.

B1921 spiller sin første kamp i 1. division den 6. april, hvor modstanderen er Sønderjyske. B1921, der kommer fra Nykøbing Falster, er nummer sidst med tre point i 1. division.