Nyt klubsamarbejde scorede to jyske mesterskaber

0
1204
U15 B-holdet fra Romalt/Helsted, da mesterskabet var i hus.
U15 B-holdet fra Romalt/Helsted, da mesterskabet var i hus.
U15 B-holdet fra Romalt/Helsted, da mesterskabet var i hus.

Samarbejdet mellem Randers-klubberne Romalt og Helsted fik noget nær den bedst tænkelige afslutning på den første sæson, hvor de to klubber har stillet fælles hold i både U15 og U18-årgangene. Romalt/Helsted havde tre hold med i finalerne om de jyske mesterskaber, der blev afviklet i weekenden, og her blev det til sejre for både U15B og U18 Mester. U15 B vandt 3-2 over Vejle Boldklub og U18 Mester-holdet vandt 4-1 over Varde.

Det var andet år i træk, at U18 Mester-holdet fra Romalt/Helsted vandt det jyske mesterskab, og sejren på Tørring Stadion var temmelig overbevisende. Holdet manglede ganske vist en del stamspillere,  men reserverne formåede at løfte opgaven, og efter 40 minutter var stillingen 3-0 til Romalt/Helsted.

“Selv om forældrene på sidelinjen stadig var noget nervøse, kørte pigerne sejren sikkert hjem med 4-1 uden for alvor at være kommet i problemer på noget tidspunkt,” skriver Romalt/Helsted til FODBOLD FOR PIGER.

Holdet går nu efter at vinde sin tredje titel i træk til næste år.

Det tredje Romalt/Helsted-hold, der var i finalen, var U15 Mester 2-holdet. De var oppe mod et stærkt spillende Dybbøl-hold og måtte nøjes med sølv efter et nederlag på 5-1.

De nykårede jyske U18 M-mestre fra Romalt/Helsted.
De nykårede jyske U18 M-mestre fra Romalt/Helsted.