U18: KoldingQ storsejrede i træningskamp mod Næsby

0
725
KoldingQ i blå trøjer slog søndag Næsby med 5-1. Foto: KoldingQ

KoldingQ viste søndag stor styrke, da holdet testede formen i en træningskamp mod U18 DM-rivalerne fra Næsby.

KoldingQ vandt 5-1 hjemme i Kolding, og holdet var især stærkt spillende i første halvleg, hvor det blev til 3-0 på mål af Signe Boysem Helene Meier og Signe Boysen.

Helene Meier scorede yderligere to gange i anden halvleg, inden Næsby fik pyntet lidt på resultatet med en scoring i slutminutterne.

“En fortjent sejr til pigerne efter en hård træningsuge, og i næste weekend venter sidste træningskamp inden det går løs med DM-turneringen,” skriver KoldingQ om kampen på sin hjemmeside.

KoldingQ åbner U18 DM-turneringen ude mod OB den 17. august, mens Næsby først starter turneringen lørdag den 31. august ude mod Thisted.