U13: Landsbyklub topper sin pulje i den sjællandske mesterrække

0
1034
Karises U13-piger efter den seneste sejr over Ringsted. Foto: Karise IK
Karises U13-piger efter den seneste sejr over Ringsted. Foto: Karise IK
Karises U13-piger efter weekendens 2-0-sejr over Ringsted. Foto: Karise IK

Tre sejre, en uafgjort og en målscore på 5-0. Pigerne fra Karise IKs U13 1-hold har fået en forrygende start på 9 mands mesterrække 1 på Sjælland, hvor de fører deres pulje efter de første fire runder.

Oven i har de spillet sig frem til semifinalen i den sjællandske pokalturnering, Faxe Kondi Ungdomspokalen, og træner  Thomas Bengtsen er forståeligt nok stolt af sit hold, der kommer fra en lille landsby på Sjælland med blot 2.200 indbyggere:

“Jeg er virkelig stolt over pigernes indsats, især når det er første gang de spiller med de nye regler, som ni-mands fodbold medfører, blandt andet offside. De har i de seks kampe, der er spillet, lavet 15 mål og kun lukket et enkelt ind. Og det er til trods for vi har været spilstyrende i samtlige kampe og sætter en stor ære i at spille fodbold. Det er alle piger fra egen avl på nær en enkel pige, som er kommet til fra naboklubben Hellested,” skriver han i en mail til FODBOLD FOR PIGER.

Senest vandt Karise IK i weekenden 2-0 ude over Ringsted, og træner Thomas Bengsten håber, at de mange gode resultater vil betyde, at Karise IK får skabt et stærkt fundament for pigefodbold i den sjællandske landsby.

“Jeg håber, at vi i Karise kan få skabt en kultur, samt være den klub i vores område, hvor de dygtige 2001-piger vil spille fodbold, så de ikke behøver tage til de store klubber, før de er lidt ældre,” siger han.

Karise-pigerne træner tre gange om ugen, hvoraf den ene gang er specifik træning. Pigerne, der er årgang 2001, startede med at spille fodbold i 2010.

Har du også en nyhed om dit hold? Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk