Skovbakkens U18 DM-træner bliver ny chef for 3F Ligaholdet

0
1785
Kim Leth Andersen.
Kim Leth Andersen.
Kim Leth Andersen.

Kim Leth Andersen, der de sidste to år har været cheftræner for Skovbakkens U18 DM-hold, skal nu stå i spidsen for klubbens 3F Ligahold. Den hidtidige cheftræner Peter Petersen før jul var gennem en større operation, og derfor har klubbens ledelse vurderet, at der var brug for et trænerskift forud for den krævende forberedelsesfase inden foråret, hvor Skovbakken starter på femtepladsen – á point med KoldingQ på fjerdepladsen.

Kim Leth, der er 26 år, kom til Skovbakken i 2009 som træner for U15 Mester og blev i 2012 udnævnt til cheftræner for klubbens U18 DM ligahold. I januar 2013 bestod han eksamen som UEFA A-licens træner, og siden har Kim Leth og den øvrige trænerstab ført klubbens U18 DM hold frem til en topplacering i ligaen i indeværende sæson, ligesom Skovbakken er stærkt repræsenteret på U-landsholdene.

 ”Kim er en hårdt arbejdende, seriøs og meget engageret ung træner, der stiller store krav til både sig selv og spillertruppen. Når det gælder organisation, planlægning og mandskabspleje har Kim Leth nogle spidskompetence, som spillerne, holdet og klubben har hårdt brug for nu,” siger sportschef Ulrik Bendtsen i udtalelse.

Han takker samtidig Peter Pedersen for sin indsats gennem de sidste halvandet år for klubben og ønsker ham al mulig held og lykke med at komme helbredsmæssigt på fode igen.

Skovbakken arbejder nu på at finde Kim  Leths afløser som U18 DM-træner. Der er pt. drøftelser med et par kandidater, og klubben regner inden for et par uger med at have en aftale på plads. Indtil da vil Kim Leth varetage begge opgaver.