U16-landsholdet tabte den første test mod Tyskland

0
2187
Foto lånt fra dbu.dk

Det danske U16-landshold tabte tirsdag 1-2 til Tyskland i den første af ugens to testkampe, som spilles i Malente i nærheden af Lübeck.

Danske Freja Kjærsig Sunesen fra Vildbjerg havde en stor chance efter seks minutter, men det var tyskerne, der kom på 1-0 og 2-0 i det 9. og 28. minut, takket være hurtigt tysk spil og farlige omstillinger.

Efter 37 minutter fik Brøndbys Maria “Mini” Hovmark tilkæmpet sig et straffespark, som hun selv tog. Desværre for Danmark sendte hun bolden lige i favnen på den tyske målmand.

Tyskerne fortsatte med at dominere i anden halvleg og havde et skud på overliggeren efter få minutter, men 30 minutter inden i halvlegen lykkedes det Danmark at reducere. Freja Kjærsig kom fri på højrekanten og sendte en indlæg ind, som en tysk forsvarsspiller fik sendt i eget net til 1-2.

“Danmark kæmper videre for en udligning, men er ikke skarpe nok foran mål. Trods flot dansk fight og mange gode aktioner slutter kampen 2-1,” rapporterer dbu.dk fra kampen.

De to hold mødes til endnu en testkamp på torsdag.