DAGBOG FRA U17-LANDSHOLDET: Mandag med kamp-forberedelse, lektier og masser af afslapning

0
688
Alle var meget fokuserede til dagens træningspas.
Alle var meget fokuserede til dagens træningspas.
Alle var meget fokuserede til dagens træningspas.

U17-landsholdet er i Makedonien for at spille EM-kvalifikationsturnering mod Makedonien, Kasakhstan og Tyrkiet. På skift skriver spillerne dagbog fra turen til FODBOLD FOR PIGER. Dagens afsnit handler om mandag og er skrevet af Maria Thomsen, OB, og Freja Kjærsig Sunesen, Vildbjerg:

Ligesom de andre dage, startede denne også med fælles morgenmad klokken 08.00, og heller ikke denne gang var det uden den sædvanlige dejlige havregrød med den tilhørende kanel og frugt.

Efter morgenmaden var det tid til lektiecafé, som i dag blev taget meget seriøst, da skolen jo igen er startet. Nogle sad i mødelokalet, mens andre valgte at gøre det i mere rolige omgivelser på værelserne. Der var også tid til at se nogle af de andre kampe, for eksempel Tyrkiets kamp mod Kasakhstan, så vi kunne forberede os lidt på morgendagens kamp.
Efter lektiecafé mødtes vi alle til forfriskning i mødelokalet, hvor der også var et kort oplæg til dagens træning, som skulle bestå meget af at få de sidste detaljer på plads inden kampen mod Tyrkiet.

Efter det korte møde, gik kursen mod den nu ret så kendte træningsbane. Træningen bestod af opvarmning med vores fys, Stampe, pasningsspil og opbygningsspil. Vi fik også styr på vores presspil og vores placering i de forskellige kæder, og sidst men ikke mindst fik vi styr på vores standardsituationer.

Her ser vi hold 2 i gang med at løse opgaverne i dagens sociale aktivitet.
Her ser vi hold 2 i gang med at løse opgaverne i dagens sociale aktivitet.

Efter træningen var det tid til frokost, som i dag var overraskende god i forhold til de andre dage. Den bestod bl.a. af kartoffelmos, schnitzler og lidt grønt.

Da vi havde spist frokost, var det tid til hvile, så vi er helt klar til at kæmpe om gruppens førsteplads i morgen. Det udnyttede de fleste ved at tage en morfar eller bare slappe af.
Så fik vi igen lov til at hygge os med lidt sociale aktiviteter, som i dag bestod af at lege twister med hele kroppen. Det var dog noget af en udfordring for nogle af os..

Vi fik også slappet af til noget afslappende musik + lidt massage.

Der bliver slappet af til den store guldmedalje.
Der bliver slappet af til den store guldmedalje.

Dagens aftensmad var også godkendt. Denne gang (ligesom alle andre dage), var der suppe, ris, kylling og spaghetti på menuen.

Efter maden var der igen forældrebesøg, men til de flestes skuffelse, var det desværre uden besøg af Line Kudsks flotte lillebror. Øv bøv…
Senere på aftenen var der forfriskninger og møde, hvor vi fik startopstillingen og så et par videoklip.

Klokken 22.00 var det sengetid, og alle gik i seng med tankerne sporet ind på, at kampen i morgen skal vindes! Vi er klar!