Camilla Kur skifter fra Fortuna til Western New York Flash

0
1163
Camilla Kur var i 2012 på et kort ophold i USA. Camilla Kur i aktion for Colorado Rapids Women. Arkivfoto: Patrick Farrington Photograph
Camilla Kur var i 2012 på et kort ophold i USA.  Camilla Kur i aktion for Colorado Rapids Women. Arkivfoto: Patrick Farrington Photograph
Camilla Kur var i 2012 på et kort USA-ophold. Nu vender hun tilbage. Arkivfoto: Patrick Farrington Photograph

Endnu en markant spiller skifter fra danske Fortuna Hjørring til den amerikanske liga. For få dage siden meddelte Fortuna, at landsholdsangriberen Nadia Nadim rykker til Sky Blue i New Jersey, og hun får nu følgeskab af angrebskollegaen Camilla Kur, der skifter til Western New York Flash.

“På den ene side er vi stolte af at være med til at give Camilla mulighed for at udvikle sig yderligere, hvilket hun tvinges til for at blive god nok til at spille i den hårde amerikanske liga. På den anden side er vi kede af at miste en så god spiller, men det er en del af fodbold-verden,” siger Fortunas cheftræner Brian Sørensen til klubbens hjemmeside.

Camilla Kur har tidligere været på et kortvarigt fodbold-ophold i USA. Det var i sommeren 2012, hvor angriberen fik en to måneders kontrakt med Denver-klubben Colorado Rapids Women.

“Jeg har fået en masse fede minder med i bagagen og det har helt sikkert også lært mig noget fodboldmæssigt,” sagde hun dengang om USA-turen til FODBOLD FOR PIGER.

Cheftræner Brian Sørensen er sikker på, at Camilla Kur vil slå til i USA:

“Western New York Flash får en dygtig spiller, som har mange kompetencer. Hun er altid god i de store kampe, hvilket er en fornem egenskab,” siger han.

Camilla Kur er 25 år og startede sin fodboldkarriere i Greve. Hun kom til Fortuna fra Brøndby i 2012 og har vundet Danmarksmesterskabet med begge klubber.