U17 DM: Team Viborg tilbage på førstepladsen –  FA København slog Brøndby

0
942
FA København jubler over den første scoring mod Brøndby. Foto: Fodboldforpiger.dk
FA København jubler over den første scoring mod Brøndby. Foto: Fodboldforpiger.dk
FA København jubler over den første scoring mod Brøndby. Foto: Fodboldforpiger.dk

Team Viborgs U17 DM-hold har taget endnu et skridt mod guldet efter en lørdag, som flaskede sig perfekt for jyderne. Team Viborg vandt sikkert 4-0 ude over bundholdet Næsby, mens Brøndby tabte 3-2 hjemme til FA København.

Dermed er Team Viborg tilbage på førstepladsen med 49 point – et point mere end Skovbakken, der har spillet en kamp mere – mens BSF puster Brøndby i nakken på 3. pladsen. Brøndby har 42 point, mens BSF, der vandt 4-2 ude over KoldingQ, har 40 point på 4. pladsen og BSF har spillet en kamp mindre end Brøndby.

Scoringer var lang tid undervejs

Team Viborg var længe om at få hul på bylden mod Næsby. Holdet havde adskillige chancer i første halvleg, men skarpheden manglede og derfor sluttede 1. halvleg målløs. Ti minutter inde i anden halvleg kom scoringen til 1-0 så og i de næste 13 minutter scorede Team Viborg yderligere tre gange.

Team Viborg var længe om at få jul scoringer i Næsby. Foto: Team Viborg
Team Viborg var længe om at få jul scoringer i Næsby. Foto: Team Viborg

”Set over hele kampen holder vi Næsby fra scoringsmuligheder og spiller hurtigt og flot pasningsspil. Vi kan derfor være meget tilfredse med dagens indsats og resultat,” siger Louise Snedker, cheftræner for Team Viborg.

FA København sejrede

I Brøndby var hjemmeholdet for anden gang i træk bagud flere gange. Men hvor det i sidste weekend lykkedes at vinde 4-3 over BSF, som havde været foran tre gange, så var det FA København, der denne gang trak det længste strå. Københavnerne, som fra næste sæson stiller op som B93, bragte sig foran et kvarter inde i første halvleg. Senere i halvlegen fik Brøndby udlignet og i anden halvleg kom Brøndby igen tilbage, efter at FA København havde bragt sig foran 2-1. Men med et kvarters tid igen sikrede U16-landsholdsspiller Sofie Svava sejren, da hun sendte et langskud over i det fjerneste hjørne til 2-3 til FA København.

Sejren var FA Københavns tredje i træk. Holdet er på 7. pladsen, men københavnerne holder trit med AaB og Varde på 6. og 5. pladsen.

Sofie Svava (med bolden) sikrede sejren over Brøndby. Foto: Fodboldforpiger.dk
Sofie Svava (med bolden) sikrede sejren over Brøndby. Foto: Fodboldforpiger.dk