Sundbys U14 piger kronede flot sæson med sjællandsmesterskab

0
1370

Sundbys U14-piger kan tage på sommerferie som nykårede sjællandsmestre. Guldet blev sikret, da Allerød FK var sæsonens sidste gæster på hjemmebanen i Kløvermarken på Amager den 11. juni.

Sundby har kun sat to point over styr i løbet af foråret. Alligevel skulle holdet helt frem til sidste runde, før mesterskabet var i hus. Sundby kæmpede nemlig til det sidste om guldet med BSF , der blev slået på målstregen med tre point.

Kampen mod Allerød blev vundet 1-0. Sundby sad på spillet, men Allerød giver aldrig noget væk, så Sundby måtte fighte sejren og mesterskabet hjem. Efterfølgende overrakte DBU Sjælland medajler og pokal.

“Cheftræner Kasper Nielsen ønsker en dynamisk trup, så spillerne udvikler sig ved at prøve forskellige positioner. Der er stor træningsvillighed og bredde i årgangen, der består af en kerne af originale Sundbyspillere, forstærket af tilgang fra andre Amagerklubber. Også tre spillere, der ikke bor på øen, er kommet til i løbet af det seneste år. Seks af pigerne er udtaget til DBU Sjællands U15 Talentcenter og i Sundbyregi spiller de jævnligt turneringskampe for drenge A-hold,” fortæller Sundby Boldklub i en mail til FODBOLD FOR PIGER.

I pokalturneringen måtte Sundby se sig slået ud af BSF. Men udover SM-guldet vandt Amagerklubben Future Cup i Göteborg, Ølstykke Vinter Cup og Madsby Pige Cup.

I næste sæson spiller Sundbys 2001-piger i U15 Øst-rækken, hvor der ser ud til at blive virkelig hård kamp om medaljerne.