U16-landsholdet skal spille om 3. pladsen

0
660

Det danske U16-landshold  måtte nøjes med uafgjort 1-1 mod England i den sidste puljekamp ved Open Nordic Tournament, som blev spillet torsdag aften på Nr. Aaby Stadion. Dermed slutter Danmark med fem point efter tre kampe, og de danske piger skal derfor spiller en kamp om tredjepladsen mod Norge.

Dagens modstander England slutter sidst med ét point. Englænderne tabte deres to første kampe mod Finland og Holland og Danmark var derfor forhånds-favoritter til dagens kamp.

Det var imidlertid England, der kom foran. Det skete mod slutningen af 2. halvleg og efter at Danmark havde haft flere store chancer, blandt andet et skud på overliggeren. Skovbakkens Signe Holt Andersen fik dog rettet op på tingene med en scoring til 1-1 i slutminutterne.