Brøndby IF og Jyllinge FC i nyt klubsamarbejde

0
1374

Brøndby IF har indgået den første af flere kommende samarbejdsaftaler med pigeklubber på Sjælland. Det er Jyllinge FC, der har underskrevet en aftale med de danske mestre, som bl.a. betyder, at de to klubber forpligter hinanden til at være i tæt dialog om talenter, der skal have chancen i Brøndby.

”I samarbejdsaftalen indgår flere sportslige initiativer, blandt andet indgår besøg fra Brøndby IF’s Kvinde Elitetrænere, specifiktræning af talentspillere og hjælp til talentudvikling i Jyllinge FC. Ligeledes forpligter Jyllinge FC og Brøndby IF sig til at være i tæt dialog om spillere, der har niveau til at prøve sig selv af i Brøndby IF. Ligesom klubberne vil være i tæt dialog om spillere, der skifter fra Jyllinge FC til Brøndby IF, for at sikre spillerens trivsel og fodboldglæde. Jyllinge FC er de første til at indgå en samarbejdsaftale med Brøndby IF på kvindesiden, og begge klubber ser frem imod samarbejdet med stor optimisme,” hedder det i en pressemeddelelse.

FOTO øverst: Brøndbys 3F-træner Per Nielsen (tv.) og sportschef Seref Aras (th.) med Jyllinge FCs formand Michael Rosenbom.

Glade og stolte

Marianne Henriksen, pige og damesenior træner i Jyllinge FC, er begejstret:

”Vi er både glade og stolte over at have indgået denne aftale med Danmarks mest succesfulde pige/kvinde afdeling igennem tiderne, og vi er sikre på, at det nok skal blive taget godt imod af pigerne”.

Aftalen betyder også, at pigerne fra Jyllinge FC inviteres til kampe i Brøndby og får mulighed for at være indløbspiger for de danske mestre. Desuden har Brøndby forpligtet sig til at samarbejde med Jyllinge FC om events og til at hjælpe med en ”opkvalificering af Jyllinge FC’s arbejde” som det hedder:

”Som klub er det klart, at vi kan lære rigtig meget af Brøndby IF, og på denne måde håber vi også at kunne trække på noget viden og nogle erfaringer fra Brøndby IF Kvinde Elite,” siger Michael Rosenbom, formand for Jyllinge FC.

Flere aftaler på vej

Ifølge Christian Taylor, kommerciel chef i Brøndby Ifs kvinde elite afdeling, er der flere lignende aftaler på vej med andre klubber.

”Det er ambitionen, at vi indenfor en overskuelig tid har lavet fire-fem tilsvarende klubsamarbejdsaftaler,” siger han.

Jyllinge FCs formand Michael Rosenbom og Brøndbys sportschef Seref Aras giver hinanden hånd på det nye samarbejde.
Jyllinge FCs formand Michael Rosenbom og Brøndbys sportschef Seref Aras giver hinanden hånd på det nye samarbejde.